EHBOEHBO
EHBO

Nieuwe cursus Reanimatie en AED gaat op 8 oktober 2015 van start!

Woensdag 23 September 2015

Nieuwe cursus EHBO in Loenen

Maandag 20 Oktober 2014

De EHBO afdeling Loenen aan de Vecht organiseert binnenkort een nieuwe cursus EHBO.

Open Dag Brandweer, Politie en Ehbo Breukelen

Zaterdag 17 September 2011

Op 17 september was er een opendag in Breukelen van de Brandweer en de Politie en de EHBO vereniging om kennis te kunnen maken met deze diensten die door vele vrijwilligers worden bijgestaan. Er was van alles te doen.

Website Ehbo Breukelen live !

Woensdag 1 Juli 2009

Vandaag is onze website live gegaan. Wij zullen u hier regelmatig informeren over onze activiteiten

Activiteiten 2008

Maandag 15 Juni 2009

Onze evenementen en activiteiten overzicht van het afgelopen jaar:

Jaarmarkt Breukelen

Woensdag 3 Juni 2009

Na een aantal jaren weggeweest te zijn, werd afgelopen zaterdag weer een verenigingenmarkt gehouden in Breukelen. Samen met de gemeente had de winkeliersvereniging zich ingezet voor de terugkomst. Zoín 25 organisaties, variŽrend van sport en spel tot cursussen en hulpverlening, stonden met hun kraampjes op de Kerkbrink.

Pleister op de w(m)ond

Vrijdag 22 Mei 2009

Ruim 10 jaar geleden zag ons communicatiemiddel er zo uit . Sinds kort hebben wij deze website om onze activiteiten te publiceren.