EHBOEHBO

Gerard van Leeuwenkamp

Ik ben Gerard van Leeuwenkamp en woonachtig in Vinkeveen.In april jl. werd ik gehuldigd omdat ik toen 25 jaar docent EHBO was.Ik geef sinds een aantal jaren les bij deze vereniging en dat doe ik met veel plezier. De sfeer is altijd goed en dan zijn de prestaties vaak ook ruim voldoende.De laatste jaren werk ik  veel voor de Hartstichting, ook in Breukelen, waarbij mij vooral de grote motivatie van de cursisten opvalt.Zij zijn vastbesloten , om indien nodig,  het leven van een medemens door reanimatie te redden. Fantastisch!!

Ik zie jullie graag op een van de avonden van deze topvereniging.

Wieke van der Heiden

Toen ik ruim 20 jaar geleden in Breukelen kwam wonen had ik nog een redelijk verse maritieme achtergrond. Ik gaf op een trainingsinstituut voor zeevarenden overlevingstechnieken en man overboord trainingen. Daar mijn EHBO Diploma verlopen was moest ik een nieuwe halen en aldus deed ik dat in Breukelen. Zo raakte ik bekend met de mensen van de vereniging. In het voorjaar 2006 ben ik gevraagd om mij te willen inzetten voor bestuurszaken. Ik doe dat met veel plezier! Inmiddels werk ik met mijn eigen bedrijf 'Brilliant' in ziekenhuizen en verpleeghuizen, iets heel anders maar erg nodig.

Dini Gieteling-Waarlo

Nadat ik een tiental jaren geleden onze voorgangster een keer had geholpen met brieven rondbrengen voor de reanimatiecursussen,ben ik haar blijven helpen met de organisatie.Nu is het vooral meedenken, nu de hele administratie is gedigitaliseerd en de communicatie vooral per email gaat. Daarnaast verzorg ik de koffie op een deel van de avonden.

Lida Boekweit

Hallo , ik ben Lida Boekweit en secretaris van de EHBO vereniging. Ik zit al heel lang bij de afdeling Breukelen en ben niet meer weg te denken! 50 jaar heb ik er op zitten ’n hele tijd om het zo lang vol te houden. Mijn werk is diploma’s verlengen, lessen regelen, lotus uit nodigen en alles controleren of iedereen zijn aantal lessen wel heeft gevolgd. Ook zorg ik voor koffie en thee en hou de boel schoon. Het is altijd gezellig bij ons en iedereen kan zijn verhaal kwijt daar ik een luisterend oor heb. Tegenwoordig heb ik een goeie opvolgster die mijn taak over gaat nemen. Dit is nog niet zover, ik blijf nog even zolang mijn gezondheid het toelaat. We zijn een gezellige vereniging, meer weten? Meld u aan voor een cursus EHBO.

Piet Letschert

Sinds kort woon ik in Breukelen nadat ik mijn praktijk fysio/manueeltherapie heb neergelegd,ofschoon ik op verzoek nog wat werkzaamheden verricht binnen mijn vak. Ik volgde de cursus reanimatie en ben gevraagd als vrijwilliger. Ik ben dan als gastheer op de cursussen aanwezig.

Anton Reijmerink

Mijn naam is Anton Reijmerink, ben 52 jaar oud, getrouwd met Caroline en woonachtig in Breukelen. Ongeveer 27 jaar ben ik actief lid van de EHBO vereniging Breukelen. Waarvan de laatste jaren als voorzitter. Mijn hobby’s zijn natuurlijk de EHBO, ben vrijwillig brandweerman  en hou van oude auto’s. Ik ben zelf werkzaam als coördinator bij een landelijk dagblad. Ik wens U veel leesplezier op onze website en misschien tot ziens.

Leo Lutz

Edwin van der Velde

Mijn naam is Edwin van der Velde. Ik ben instructeur Eerste Hulp (EHBO) en ook Lotus(slachtoffer).
Als Lotus(slachtoffer) merk ik, hoe hulpverleners met mij als slachtoffer omgaan.
Hiervan maak ik gebruik in mijn lessen, zodat er nog beter hulp geboden kan worden aan echte slachtoffers.
Ook vind ik het belangrijk om voldoende te kunnen lachen in de les. Natuurlijk moet er wel voldoende serieus gewerkt/geoefend worden.
Praktische achtergrondinformatie vind ik ook belangrijk om door te geven, zodat men weet waarom met iets wel of juist niet moet doen.